15 augustus 2015

Gepubliceerd op 15 augustus 2015 om 10:22

Hoi allemaal,
We hopen dat jullie nog lekker aan het genieten zijn van vakantie en zon! Er staat weer veel moois te gebeuren bij SMR de komende tijd, dus we brengen jullie weer even op de hoogte.

Strandrit Wassenaar
Van uitstel kwam uiteraard geen afstel voor de strandrit in Wassenaar. Omdat er daar in de buurt droes was uitgebroken, moesten we verplaatsen, maar op 1 augustus was het dan toch zover! Met een hele rits aanspanningen zijn we het strand op gegaan en hebben we genoten! De foto's kun je hier bekijken.
 
Volgende rit
De eerst volgende rit houden op 13 september, een gezellige BBQ rit! Eerst gaan we rit in het Heeswijkse bos rijden en wanneer we terug zijn wordt de BBQ aangestoken, de pony's spannen we uit en kunnen op een eigen stukje op de paddock of weide lekker lopen en wij gaan gezellig samen een hapje eten.
 
Agenda
Verder staan de volgende ritten op de agenda
* 27 september - Exloo, verzamelen 10.00 uur, 10-12km, tempo is stap en draf en wanneer het in de groep past een galopje
* 18 oktober - Strandrit Rockanje, verzamelen 10.00 uur, ±10km over het strand, tempo stap, draf en galop
* 15 november - Speurtocht Ede, voor pony's t/m 1.30m, verzamelen 10.00 uur, 10-12km in groepjes zelf door het bos met aanwijzingen. Tempo dus zelf te bepalen.
 
Opgeven voor een komende rit kan HIER.
 
Workshop trainen met een Hartslagmeter
Wij organiseren samen met Equilog een workshop over een heel interessant en actueel onderwerk, namelijk trainen met een hartslag meter. In onze trainingen met onze pony's doen we vaak alles op het oog en hier en daar kunnen we gegevens bijhouden zoals bijvoorbeeld duur en aantal km's. Maar je kunt veel gerichter trainen. Door middel van het gebruik van een hartslagmeter kun je veel doelgerichter aan de slag! Aan deze workshop, die speciaal gericht zal zijn op het trainen van onze aangespannen kleine pony's, kun je meedoen met en zonder pony. Zonder pony doe je mee aan het theorie deel wat bestaat uit ongeveer 1,5 uur met veel informatie en kun je al je vragen stellen aan Suzanne Penn van Equilog. Ben je in de gelegenheid om je pony mee te nemen, kun je deze na de theorie inspannen en ga je ook daadwerkelijk aan de slag met een hartslag meter om je pony. Een eigen hartslag meter is hierbij niet nodig.
 
Voor opgeven, meer informatie, locatie, kosten etc. etc kun je hier terecht http://www.shetlandermenrit.nl/hartslagmeter-workshop
 
Graag tot een volgende rit!
 
Met sportieve groet,
Het SMR Team