10 december 2014

Gepubliceerd op 10 december 2014 om 20:40

Beste Menners,
We merken het allemaal, de dagen zijn kort, koud en nat, maar gelukkig is er toch vaak nog een mooi momentje te vinden om lekker met de pony's er op uit te trekken. Toch even genieten dan!

Terugblik
We hebben er weer een paar prachtige ritten opzitten. We zijn te gast geweest in Nistelrode waar we voor Brooke Hospital for Animals €162 hebben ingezameld, in Leersum, Vledderveen, Drunen en heeswijk-Dinther en in Ede hebben we een spannende GPS rit gereden. We hebben er van genoten!

Komende ritten
En er staat nog veel meer moois op de planning! Voor aanstaande zaterdag staat een rit in Havelte in de planning, daar kun je je nog last minute voor opgeven als je mee zou willen rijden. Het is een rit van rond de 11km en het tempo is stap en draf.
 
Op 21 december staat de speciale Kerstrit in de planning. Deze rijden we rond de Edese Heide. Omdat het een kerstrit is, zouden we het ook leuk vinden als alle deelnemers meerijden met het thema kerst zichtbaar. De invulling hiervan mag je geheel zelf bepalen en is uiteraard niet verplicht! Dat wordt een gaaf plaatje :)
 
In januari rijden we weer eens een sportrit, dat is alweer eventjes geleden. Ditmaal in Hoog Soeren op 4 januari. Deze rit is voor de geoefende aanspanningen, het is een rit van ongeveer 18km dat in een voorwaarts draftempo gereden wordt met een galopje waar er ruimte voor is.
 
Daarnaast hebben we op 18 januari nog een rit in Harderwijk gepland staan. Dit is een reguliere rit, dus van zo'n 10-12km in een stap en draf tempo, maar er zitten hier en daar wel wat zware  stukken tussen.
 
Op 1 februari staat in het bos van Lunteren de recreatierit gepland, waarbij we een rit van ongeveer 8km rijden in een rustig stap en soms wat draf tempo rijden.
 
Darnaast hebben we een hele leuke indoor clinic dag op de agenda staan. Op zondag 8 februari huren we een grote binnenbak af waar je de gehele dag samen met je pony('s) plezier kunt hebben. De onderdelen die we die dag hebben, zijn bijvoorbeeld een dressuur-, vaardigheid-, en vrijheidsdressuur clinic, maar ook een schriktrainingparcours aan de hand, Lange Lijnen voetbal toernooi, pony massage check en ringsteken. Een datum om alvast in gedachte te houden! Zodra we alles voor de locatie definitief hebben, zullen we dit direct bekend maken en ook uitgebreider over de verschillende onderdelen vertellen.
 
Meedoen?
Wil je ook meedoen met een van deze ritten? Dat kan! Iedereen is welkom bij onze ritten met een aangespannen Shetlander, Mini of ander klein ras. Je kunt je >>HIER<< opgeven. Twijfel je of jouw pony te groot is, kun je dat gewoon even bij ons voorleggen.
 
SMR kleding
Al een poosje hebben we Shetlander Menritten polo's en petjes, maar er was toch steeds veel vraag naar warme truien. En uiteraard luisteren we naar jullie. We hebben de nieuwe polo's en sweaters met capuchon inmiddels online staan. Een prachtige lijn met nieuwe kleuren en modellen. Hier kun je ze bekijken >>KLIK<< 

Wil je de kleding nog voor het einde van het jaar hebben? A.s. vrijdag gaat de eerste bestelling eruit van de polo's en de truien. Alles voor vrijdag doorgegeven kan dan mee. Elke maand verzamelen we de aanvragen en wordt aan het einde van de maand dan in 1x besteld.

Heel veel moois in het vooruitzicht en we hopen jullie allemaal eens te mogen ontmoeten op één van deze ritten. Vanaf hier willen wij jullie alvast een hele fijne december maand wensen, geniet van de feestdagen en een geweldig 2015 gewenst!

Met sportieve groet,
Het SMR team Kitty, Sascha en Marlies