Kitty

Ik ben in 2014 fanatieker begonnen met het mennen en zodoende ook meegegaan met de Shetlander Menritten. Helaas zijn veel ritten voor mij ver weg, waardoor het wat lastiger is om overal aan mee te doen. Toen het oproepje kwam voor mede-organisator was ik meteen al enthousiast! Ik zal mij voornamelijk gaan richten op de ritten in het noorden van het land.

Mijn naam is Kitty, geboren op 3 juni 1989. Oorspronkelijk kom ik vanuit het westen, maar een aantal jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en beestenboel naar Drenthe vertrokken. Ik werk als verkoop/secretarieel medewerkster bij een bedrijf gericht op duurzame energie. Daarnaast heb ik nog een taartenhobby en maak ik zo af en toe in opdracht voor anderen een taart.

Ik ben in het bezit van twee (mini) shetlanders, genaamd Harry (vosbont, 0,83 m., geb. 1 mei 2008) en Dorus (vos,  0,84 m., geb. 19 mei 2010). Mijn gepensioneerde ijslander Bjarki (zwart, ± 1,30 m., geb. 1990) geniet van zijn oude dag bij mijn moeder en haar ijslanders.

Harry heb ik vanaf veulen af aan en heeft eerst lekker mogen opgroeien.  We hebben een poosje les gereden, maar rijden nu voorlopig lekker door de bossen. Ook vinden Harry en ik het leuk om samen te gaan hardlopen en zijn we nu begonnen aan vrijheidsdressuur.

Dorus heb ik vanaf februari 2015 en is verder nog niet beleerd. Hij gaat nu eerst als handpony mee langs de wagen en ga ik rustig aan het beleren. Uiteindelijk zullen ze waarschijnlijk in tweespan komen te staan.
 

Ik hoop dat we nog erg veel leuke ritten mogen organiseren, waar we nog meer menners en hun pony's mogen ontmoeten!3

20150201-IMG_4951.jpg