Ilona

Hallo, ik ben Ilona, geboren en getogen in de randstad. Na mijn opleiding Verpleegkunde ben ik mijn fjord Norvid tegen het lijf gelopen en na ongeveer een jaar kwam daar een shetlander bij. Hij heet officieel Xerxes vd Alloysehoeve maar dit heb ik verandert naar Bambam. De bedoeling was om ooit te gaan mennen met Bam.
Aangezien ik op een leeftijd kwam om het ouderlijke huis te verlaten ben ik verhuisd naar Ede om daar de bossen en de heide onveilig te maken.

Het beleren van Bam is nooit een succes geworden, maar gelukkig is hij wel zeer werkwillig. Naast de fiets en fanatiek wandelen werden onze uitjes.
In deze regio leerde ik Endurance en TREC kennen, heb menig wedstrijd gevrijwilligd en veel kennis geabsorbeerd.
Zodoende ben ik ook TREC elementen gaan toevoegen aan onze wandelingen en Bam genoot daar duidelijk van. Ik vind routes uitzetten erg leuk, Bambam is meer van de hindernissen.
We zijn samen al meerdere keren in het buitenland geweest voor TREC trainingen en iedere keer weer zijn mensen onder de indruk van mijn zwarte smurf.

In het najaar van 2017 en in het voorjaar van 2018 ben ik met Bambam bij Extreme Mountain Trailpark Stal Tilburgs geweest. Een nieuwe passie van ons.

Inmiddels heb ik een tweede zwarte shetlander erbij, Liberty vd Alloysehoeve, hij is geboren in 2017 op bevrijdingsdag. Ik heb niet echt plannen om hem voor de wagen te beleren, laat mij maar lekker wandelen.
Bam en Lib staan samen met 4 hele gezellige zwarte ijslanders aan de Utrechtse heuvelrug en op stal ben ik de schrikparcours bedenker en maker.

Sommige zullen mij waarschijnlijk herkennen omdat ik vaak fietsend met ritten rondom Ede en Leersum heb meegedaan met Bam. Ook ben ik vaste vrijwilliger op de wedstrijddag.