Laatste nieuwsflitsen

15 juni 2021

Oh, wat hebben we jullie allemaal gemist het afgelopen jaar zeg! Het was niet anders, maar leuk is anders. Ons laatste evenement was de Shetdurance in september 2020. Dat is echt veel te lang geleden, vind je niet? Daarom, nu alle versoepelingen echt op gang komen, gaan we het gewoon nog een keertje doen: De Shetdurance editie 2021! Rij je ook mee?

Lees meer »

23 maart 2021

Genieten jullie ook zo van die avonden met meer daglicht? Heerlijk he! Voor velen is dit ook het startsein om weer fanatieker te gaan trainen als dat tijdens de donkere dagen van de winter er niet zo van kwam. 

Lees meer »

1 augustus 2020

Beste menners, de eerste SMR bingokaart met Agility opdrachten staat online! Doe je ook mee? Op onze website is de kaart voor iedereen gratis te downloaden. Om mee te doen, voer je de bingo opdrachten uit terwijl je die filmt en dan upload je het filmpje via het inschrijfformulier op de website. Alles wordt nogmaals uitgelegd in het bingo document dat je download.

Lees meer »

21 juli 2020

Beste menners, hoe gaat het met jullie? Hopelijk is iedereen gezond en wel. Allereerst - een hele grote dank je wel naar alle mensen die ons een financieel steuntje in de rug hebben gegeven na het afgelasten van de wedstrijddag. Het was even spannend, maar wij kunnen door jullie hulp met een gerust hart weer naar de toekomst kijken! We zijn jullie dankbaar!

Lees meer »

10 maart 2020

Beste menner,We hebben weer een paar mooie evenementen in de pijplijn voor dit jaar! Aangezien we nog met een mooi project bezig zijn, hebben we nog geen ritten gepland voor 2020.

Lees meer »

7 december 2019

Beste menners, met het Sinterklaas feest net achter ons, gaan we nu met volle kracht richting de kerstdagen. We hopen dat jullie een mooie feestmaand tegemoet gaan uiteraard met de nodige mooie ritjes!

Lees meer »

3 november 2019

*** €2.742 opgehaald tijdens SMR Pink Ribbon Pony Run*** SMR Rechtrichtweekend weer groot succes*** Geef je op voor de Paardenhaar Sieraad workshop 16 nov*** Rij mee met de Kerstrit 2019 in Kootwijk (Veluwe)

Lees meer »

11 augustus 2019

Beste menner,We zitten nog middenin de zomervakantie, maar stilzitten is niet zo ons ding. We zijn dus bezig met mooie plannen voor de komende tijd!

Lees meer »

31 maart 2019

Beste lezers,Hierbij de eerste nieuwsflits van dit jaar. En wat zijn we het jaar toch goed gestart. Voor de vijfde keer in ons bestaan hebben we de SMR Indoordag georganiseerd waarvan het programma werkelijk tot aan de nok toe vol zat. We hebben voor sommige onderdelen zelfs nog extra rubrieken gemaakt om iedereen kwijt te kunnen. Bedankt daarvoor! De opzet voor de indoor wordt volgend jaar anders, hou onze Facebook in de gaten voor meer nieuws.

Lees meer »

18 november 2018

De laatste nieuwsflits van het jaar 2018. Een jaar met ontzettend veel leuke activiteiten en ritten, met een record aantal deelnemers en wat organisatorische verschuivingen. De Shetlander menritten blijft groeien, dank daarvoor! Want hoe cliché het ook klinkt, zonder jullie was dit niet gelukt.

Lees meer »

19 juli 2018

Met de wedstrijddag nog vers in ons geheugen, hebben we weer veel mooie plannen gemaakt voor komende maanden. Nu is eerst de tijd van vakanties aangebroken. Lekker uitrusten en veel tijd voor onze pony's hopelijk! De zon hoeven we niet ver te zoeken, want die heeft Nederland al goed gevonden dit jaar. 

Lees meer »

27 maart 2018

Ook in 2018 organiseren wij weer een oefendag, ditmaal op 28 april in Dalfsen. Deze oefendag is voor iedereen die graag een dressuur- of vaardigheidsles met zijn aangespannen pony tot 1.10m wil rijden bij gediplomeerde en ervaren men-instructeurs. Tijdens de oefendag is er de mogelijkheid om samen met de instructeurs de onderdelen van de wedstrijddag te oefenen wanneer je dit wilt. De proef zal dan bekend zijn. Geef je hier op: http://www.shetlandermenrit.nl/oefendag-2018

Lees meer »

27 november 2018

Op zondag 18 februari 2018 staat de SMR Indoordag in Arnhem weer gepland. Heel veel leuke activiteiten zowel aangespannen als aan de hand voor pony's tot 1.10m stokmaat. 

Lees meer »

10 september 2017

Beste menners, Het wordt weer sneller donker, het einde van de zomer is een feit. We hopen dat jullie toch nog een hoop mooie men uurtjes in het verschiet hebben voor het laatste deel van 2017. Wij hebben in ieder geval nog veel moois in de planning voor jullie! De Veluwe rit, de Kerstrit in Ede en de vier workshops. Ook in België hebben we inmiddels een locatie, in Werchter!

Lees meer »

18 juli 2017

Beste menners, De zomervakantie is begonnen, ook de SMR is begonnen aan haar zomerstop. Maar stilzitten doen we niet aan! We hebben weer een mooie planning gemaakt voor de komende tijd. Lees met ons mee :)

Lees meer »

26 april 2017

Beste menners, Achter de schermen zijn we enorm druk met de wedstrijddag, maar er is nog iets waar we mee bezig zijn en erg blij mee zijn. Vanaf nu zijn wij ingeschreven bij de KvK en daarmee een officiële stichting! Met trots stellen we aan jullie voor: Stichting Shetlander Menritten!

Lees meer »

26 februari 2017

Beste menners, De indoordag van afgelopen weekend was weer een geweldig succes. Een groot aantal menners hebben bij De Waterberg in Arnhem meegedaan aan de onderdelen zoals obstakel parcours aan de hand en aangespannen, het blind lange lijnen parcours en andere leuke uitdagingen. Wij hebben een geweldige dag gehad en we hopen jullie ook weer!

Lees meer »

12 december 2016

Beste menners, de drukke decembermaand is aangebroken. Hopelijk hebben jullie naast het kerstshoppen, de familiebezoekjes en de gezellige feestdagen ook nog voldoende tijd om er lekker op uit te trekken? Het SMR Team wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2017! We proosten op een gezond en gelukkig nieuwjaar met heel veel mooie en veilige kilometers met de pony’s. Maak het onvergetelijk!

Lees meer »