Sabine

Hoi mede Shetlandermenners,

Ik ben Sabine Voets en net als jullie heb ik mijn hart verloren aan die heerlijke shetland pony’s! Ik mag me zelf gelukkig prijzen met een groot zwart eigenwijs exemplaar van dit veelzijdige ras. Zijn naam is Jens (Mister Wiseguy van stal Starlake), hij is een echte kroelkont, maar voor de kar een pony die met plezier en veel inzet zijn werk doet. Ik rij vooral recreatief met Jens en doe jaarlijks mee met de Barchemse Paardenvierdaagse. Jens staat lekker bij ons thuis en we wonen ook in de buurt van het bos dus we kunnen heerlijk rijden hier. Ik probeer 1 x per week ook dressuur te trainen met hem omdat een goede basis ook al rijdt je recreatief wel belangrijk is vind ik.

Mijn gezin bestaat naast mezelf en Jens uit mijn partner Rob en mijn 4 kinderen Martijn, Rosanne, Stan en Elise. Verder hebben we cavia's Jan en Teun, Papegaai Baco en valkparkiet Nero binnen in huis en buiten ook nog 2 schaapjes Pien en Doortje.

Ik hoop met jullie vele leuke momenten met onze pony’s en elkaar te beleven en vooral ook veel nieuwe mooie plekken om te mennen in ons land te ontdekken.

Groetjes,
Sabine