SMR Veluwerit Ede

Daar gaan we weer, met z'n allen de mooie Veluwe verkennen rondom Ede. Het is echt prachtig daar, dus geef je op en rijd mee.

We gaan een rit rijden van ongeveer 18-20km in de bossen van Ede. De precieze parkeer locatie laten we weten zodra we de route hebben gemaakt en ook weten hoeveel auto's met trailers we kwijt moeten.

De rit gaat over kleine-beentjes-vriendelijke paden en langs al het moois dat daar te vinden is. Halverwege de rit houden we een pauze met wat te drinken en lekkers voor menner en pony. We starten rond de lunch, zodat de mensen die van ver komen niet in het donker hoeven te vertrekken.

Zien we je daar?

 

Locatie: Ede
Datum: Zondag 3 maart
Starttijd: 12.00 uur
Lengte:18-20km
Kosten: 7,50 euro p.p. (graag opgeven of en zo ja hoeveel grooms meerijden i.v.m. pauze boodschappen)

 

Tijdens de rit is er ook een fotograaf aanwezig. Merel Wolters is aanwezig bij de start, de pauze en zal op de route staan om mooie foto's te maken van de groep. Deze komen na de rit ook beschikbaar op haar pagina om aan te schaffen.

 

Belangrijke info

  • Aanmelden kan tot en met 1 maart 2024.
  • Iemand die met je meefietst, geldt ook als groom.
  • Hengsten zijn welkom.
  • We houden een maximale stokmaat van 1.15m aan.
  • Alleen aangespannen pony's mogen mee.
  • Bij afmeldingen tot 1 week voor de datum van het evenement wordt het volledige bedrag -/- €1,50 administratiekosten retour gestort. Bij afmeldingen binnen een week is er geen retour meer mogelijk.

Foto's: Werner Timmer Fotografie / Bosrit 16 oktober 2022 Wolfheze