New Year Challenge 2024

Daar is hij weer, de winter editie! Tijdens de eerste 24 dagen van 2024 houden we de SMR New Year Challenge die je vanaf thuis rijdt. Houd met deze Challenge bij hoeveel kilometers je rijdt en ga gemotiveerd het nieuwe jaar in.

We hebben hiervoor de New Year Challenge gemaakt in de gratis app MapMyRun. Gebruik je altijd een andere app voor jouw kilometers, zoals Polar, Equilab of een andere app om jouw trainingen in te loggen? Die kunnen gewoon naast elkaar aan staan, geen probleem! Dit hebben we getest. 

 

Hoe werkt het:

1. Meld je bij ons aan via het deelname formulier op deze pagina.

2. Download en installeer de gratis app Map My Run en meld je aan in deze app. Let op, je hebt NIET de betaalde versie nodig om mee te doen.

3. In het menu, kies voor Friends

4. Op de pagina Friends, klik op het blauwe plusje om een friend toe te voegen

5. Kies voor Invite en typ in het vakje 'Search by name': Marlies Beekhuizen

6. Klik op het blauwe poppetje met het plusje, je voegt Marlies dan toe als Friend.

7. Wanneer Marlies jouw invite heeft ontvangen, word je eind december toegevoegd aan de challenge. Hier krijg je bericht van zodra dit is gedaan. 

8. Wanneer je gaat rijden, zet de Map My Run app aan en registreer jouw rit. Deze wordt dan automatisch meegeteld voor de Challenges waar jij aan mee doet. Daar hoef je verder helemaal niets voor te doen. Let op, je kunt jouw normale app ook gewoon aanzetten, dit kan naast elkaar werken zonder problemen.

>> Wanneer je mee hebt gedaan aan een eerdere Challenge, heb je wellicht stap 1 t/m 6 de vorige keer ook al gedaan en is dit niet meer nodig. Controleer dan of Marlies als vriend in jouw lijst staat.

 

Start: maandag 01 januari 2024 om 0.00 uur

Einde: Woensdag 24 januari 2024 om 23.59 uur

Meedoen is gratis, prijsuitreiking via e-mail uiterlijk 31 januari 2024.

 

Voorwaarden

  • Meedoen mag met een pony tot 1.15m
  • Alle kilometers worden met dezelfde pony gereden.
  • De kilometers mogen alleen in Nederland, Duitsland en België gereden worden.
  • Wandelen, rijden, fietsen, sleeën en alle andere activiteiten naast of achter je pony tellen mee, in het bos, in de bak etc. 
  • Heb je een meerspan, geef dan één pony van dit span op. Wanneer deze pony enkelspan meters maakt, mogen deze ook voor de challenge worden geregistreerd. Wanneer de andere pony van het span enkelspan meters maakt, worden deze NIET voor de challenge mee geteld.
  • Ben je op vakantie tijdens de challenge en mis je daardoor een aantal dagen? Die kunnen niet ingehaald worden op andere dagen buiten deze periode.
  • Alle ritgegevens die meetellen voor de challenge dienen openbaar te zijn, maar in ieder geval in te zien door Marlies ter controle.

Uitleg bij het aanmelden met screenshots

Stap 3

Stap 4

Stap 5 - a

Stap 5 - b

Stap 6

Alle apps kunnen samen aangezet worden.