Inschrijven

Je schrijft je in voor de SMT Wedstrijddag op 27 september en wordt daarbij automatisch ingedeeld bij alle onderdelen op het niveau dat bij jouw combinatie past. Wil je een onderdeel niet meerijden, geef dit dan meteen aan in jouw aanmelding. Deelname kost €32,50 per combinatie. Ongeacht aan hoeveel onderdelen je meedoet.

Zodra we jouw inschrijfgeld hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging en kom je op de startlijst te staan. Hierna zal het niet meer mogelijk zijn nog grote wijzigingen aan te brengen in je starttijd. Heb je dus bijzonderheden, zoals het gebruiken van een tuig of wagen van iemand anders, het samen reizen waardoor je juist wel of niet bij elkaar wilt starten of kun je niet voor een bepaalde tijd in Wenum Wiesel zijn waar wij rekening mee moeten houden, geef dit door op je inschrijfformulier! Hoe eerder je op de startlijst komt te staan, des te beter zijn de kansen dat we jouw voorkeuren mee kunnen nemen in de startlijst. 

LET OP: De betaalgegevens zijn ook direct zichtbaar zodra je het formulier verzonden hebt. Klik de pagina dus niet direct weg.

 

Overnachten

Je kunt overnachten op deze locatie, reserveer hier een plekje

Maak een Gratis Website met JouwWeb