Sponsoren Shetdurance 2021

Ook deze Shetdurance 2022 hebben we weer een aantal toffe sponsoren gevonden die de categorieën voorzien van een mooie sponsorprijs.

Kijk vooral even op de websites van onze sponsoren! De linkjes staan allemaal hieronder.

 


DD Horseware

Sponsor Categorie A - Enkelspan
 

Mijn naam is Daniëlle van Hattum, eigenaar van DD Horseware en dit jaar ben ik sponsor van Shetlander Menritten.

Zelf ben ik fanatiek menner met mijn minipaardje Fleurtje en Welsh pony Charlie. Ik ga veel op pad met mijn pony’s, het bos in, lekker buitenrijden, weekendjes weg en op wedstrijd. Voor de wedstrijden was ik op zoek naar een mooi en passend wedstrijdsetje, maar ik kon niks geschikts, naar mijn smaak, vinden. Toen ben ik begonnen met het maken van tuigonderleggers. Hierna volgde al snel een bijpassend  menschort, een matchende plastron en een mooi wedstrijdjasje om de set volledig af te maken.

De twee D’s staan voor Daniëlles Design. Ik heb jarenlange ervaring achter de naaimachine. Vroeger maakte ik middeleeuwse kleding voor fantasy fairs en trouwkleding. Nadat ik mijn eigen producten voor lange tijd heb getest en verder heb ontwikkeld, is nu de webshop een feit!

Ik help anderen graag aan een mooie wedstrijd set, volledig op maat en naar wens samengesteld. Maast de wedstrijdartikelen wordt het assortiment steeds groter met onder andere showdekens, sulky tasjes, vliegenmaskers en frontriemen.
Heb je interesse in een van mijn handgemaakte artikelen? Stuur gerust een mail naar info@ddhorseware.nl en volg ons op instagram en facebook!

 

www.ddhorseware.nl

 


Gezonde Pony
Sponsor Categorie B - Enkelspan

Ik zocht een plek waar ik kon vinden wat ik zoek. Voor shetlanders welteverstaan. Voor hun gezondheid, een klein hooinetje, een simpel halster dat niet roze of ‘regenboog’ van kleur is. Maar ook voor kleine(re) verpakkingen met gezonde voeding, de juiste supplementen voor bijvoorbeeld hoefbevangenheid en ideeën om ze in beweging te houden. Die plek vond ik niet. Dus maakte ik ‘m zelf. Welkom op gezondepony.nl!

 

www.gezondepony.nl 


 

Stal de Groenkamp
Sponsor Klasse B - Meerspannen

De Groenkamp is een kwaliteitsfokkerij, er wordt gefokt met predicaatrijke moederlijnen en zorgvuldig geselecteerde hengsten. De pony’s van De Groenkamp worden zorgvuldig opgefokt met individuele aandacht. Wij willen een levenslustige en vrolijke pony in de weide zien. Ze moeten een eerlijk karakter hebben en mensen vertrouwen. Wij hebben een band met onze dieren en zij met ons. Daarom proberen wij onze pony’s altijd op een goed adres te plaatsen. Dat kan bij een gepensioneerd echtpaar zijn, een vrolijk stel met jonge kinderen, een ambitieuze fokker of een gedreven menner. Bij elke aanvraag proberen wij de goede match te vinden. Soms verkopen wij nee, want eerlijkheid duurt het langst. Wij verkopen eerlijke pony’s en staan 100% voor onze dieren in. U kunt er op vertrouwen dat wij ook u eerlijk zullen behandelen. Dagelijks mogen wij van onze pony’s genieten. Ze stralen ‘hardheid’ en ‘eigenzinnigheid’ uit. Ze zijn uitermate intelligent en erg aanhankelijk. Een weiland met tevreden grazende pony’s is een prachtgezicht.

www.degroenkamp.nl


Louis Venhorst Fourage
Sponsor Overall

Dé ruwvoer- en bodembedekkingsspecialist van Nederland!

► Meer dan 25 jaar ervaring
► Ruim assortiment ruwvoer & bodembedekking
► Hoogwaardige kwaliteit
► Levering v.a. 1 grote baal, 21 kleine balen of 24 zakken strooisels
► Bespaar tijd en stress, laat het thuisbezorgen
► Gratis thuisbezorgd vanaf €500,- in heel Nederland*
► Bezorging ook in België
► Gratis ruwvoeradvies

100% tevredenheid
Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product, het contact of de wijze van aflevering niet bevallen; laat het ons weten! Wij kijken graag naar een passende oplossing.

Deskundig & vrijblijvend advies
Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur via 0315 – 37 75 36. We staan graag voor je klaar!

www.venhorst-fourage.nl/

 

 Shetlander Menritten wordt voor en door Shetlander liefhebbers georganiseerd || Voorwaarden || Fructaan Index ||