Oefendag 2018

Datum: Zaterdag 28 april

Locatie: Korte Kampen 15 Dalfsen

 

Ook in 2018 organiseren wij weer een oefendag. Tijdens deze dag kun je een tweetal onderdelen rijden, namelijk een dressuurles en een vaardigheidsles.

Deze oefendag is voor iedereen die graag een dressuur- of vaardigheidsles met zijn aangespannen pony tot 1.10m wil rijden bij een gediplomeerde en ervaren men instructeur.

Wanneer je dit wilt, kun je de proef van de wedstrijddag samen met de instructeur doornemen en goede tips en tricks krijgen om nog beter door de ring te sturen. De proef zal dan bekend zijn.

Tijdens de vaardigheidsles staat natuurlijk niet het parcours van de wedstrijddag, maar ga je met de instructeur werken aan een nog betere manier om door het parcours te sturen.

Het aantal startplaatsen is beperkt. Als je mee wilt doen, wacht dan niet te lang met inschrijven.


Kosten

Alle lessen worden gegeven als privé lessen en duren 30  minuten.

Dressuurles       €12,50

Vaardigheidsles €12,50


Voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan deelname om alles goed en veilig te laten verlopen. Hier moet iedereen aan voldoen.

Lees HIER de voorwaarden.

Inschrijven
Locatie

De locatie van de SMR Oefendag 2018

Korte Kampen 15
7722 TN Dalfsen


Over de instructeurs

Over de dressuur instructeur - Mathilde Jutting
Ik ben Mathilde Jutting en woon in Dalfsen met mijn familie en 5 viervoeters.  Al op jonge leeftijd ben ik de paardensport in gegaan.

Begonnen als springruiter, toen de dressuur in om vervolgens ook nog in de western te trainen. In 2009 heb ik de overstap gemaakt naar de mensport met mijn toenmalige mini Appaloosa dekhengst, welke ik doorgereden heb naar de ZZ dressuur.  Nog vele mochten volgen ZZ dressuur vaardigheid en later met de Welshen in de klasse Z samengesteld. 

Tevens ben ik in 2010 jury geworden in de mensport en naast het lesgeven van ruiters was het een eenvoudige stap naar het lesgeven van menners.  Met plezier menners helpen staat bovenaan in onze lessen!

Over de vaardigheid instructeur - Sascha Otter

In 1995 ben ik begonnen met rijden onder het zadel, door de jaren heen heb ik op veel locaties ervaring opgedaan, ik heb veel gezien op maneges, privé paarden/stallen en bedrijfsmatige trainingsstallen.

Zo'n 10 jaar geleden ben ik begonnen met mennen waar ik veel plezier in heb, mijn ervaring is zeer breed door het trainen en beleren van veel verschillende paarden en pony's en mijn wedstrijdervaring. Ik breng mijn eigen pony's uit op het hoogste niveau in de vaardigheid in klasse ZZ en rijd daarnaast ook dressuur (klasse M), samengesteld (klasse M) en indoor marathons. 

Daarnaast heb ik een aantal cursussen en opleidingen gedaan waar ik veel van heb geleerd en die relevant zijn voor het les geven. Tijdens en na mijn opleiding ben ik altijd werkzaam geweest binnen de paarden, met name binnen het mennen.


Startlijst

Starttijd les Naam deelnemer Discipline
10.00 Kim Plantagie Vaardigheid
10.30 Nicole van der Veen Dressuur
11.00 Nicole van der Veen Vaardigheid
11.30 Evelien Brakels Dressuur
12.00 Nienke Haverkamp Dressuur
12.30 Nienke Haverkamp Vaardigheid