Marathon clinic

En dan iets compleet nieuws op de indoordag, de marathonclinic! 

Tijdens de marathon clinic rij je in een kleine groep een les van 45 minuten waarbij je onder leiding van een gediplomeerde men-instructeur de fijne kneepjes van het marathon rijden leert. 

 

Marathon clinic

Je leert hierbij hoe je het beste door een marathon hindernis rijdt, waar je op moet letten en hoe je je het beste kunt voorbereiden op een wedstijd. Ook als je geen wedstrijden rijdt is het rijden van een marathon hindernis een leuke uitdaging om jullie stuurkunsten te verbetering. Kortom, het is leerzaam voor elke combinatie!

De clinic wordt gegeven door Sascha Otter, menster, meninstructeur en voorzitter van onze mooie stichting.

Niveau
Je wordt ingedeeld naar niveau,  zodat de clinic aansluit op jullie huidige rijden en je er zoveel mogelijk van op zal steken! Rij je geen wedstrijden, geef dan een inschatting van je huidige niveau. Heb je nog nooit een marathon hindernissen gereden, of misschien 1 of 2 keer, dan heb je weinig tot geen ervaring. Heb je dit al wel een paar keer gedaan of rijd je net wedstrijden, dan heb je een L niveau. Heb je meer wedstrijd ervaring, schrijf je dan in voor het M niveau of hoger. Bij klasse M of hoger gaan we er vanuit dat je dit gestart bent en weet in welke klasse je valt.

Wanneer je de clinic start, willen we je vragen om alvast goed losgereden te zijn zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de tijd, hierbij kun je gebruik maken van een deel van de binnenbak.

Over de instructeur - Sascha Otter
Informatie volgt.