Activiteiten

Bij deelname aan de wedstrijddag, doe je automatisch mee aan alle onderdelen. Hier kun je lezen wat alle onderdelen inhouden en in welke niveaus je kunt meedoen. 

Pony Show-Off

Pionnen obstakel Parcours
Marathon hindernissen

Tussen de marathon hindernissen rijd je een traject. Je rijdt over het terrein een aangegeven route, waarbij je onderweg de hindernissen rijdt. De ondergrond bestaat uit zandgrond en gras.

Het pionnen obstakel parcours en de marathon hindernissen ga je van tevoren verkennen. Dit kan op zaterdag vanaf 17.00 uur, zondag voor de eerste start en tijdens de lunchpauze. We gaan gezamenlijk verkennen op zaterdag 18.00 uur onder leiding van Rein Hazelaar. Hij legt dan het parcours uit, de meest optimale route en wanneer je nog vragen hebt, kun je die aan hem stellen.

Aan het einde van de dag wordt er een prijsuitreiking gehouden voor alle onderdelen. Alleen de deelnemers die met alle onderdelen meedoen, doen mee voor de prijsuitreiking. Bij deelname word je standaard voor alle onderdelen ingeschreven.

De gehele dag worden er over het gehele terrein proeven en parcours ritten gereden. Rij je mee? Nodig dan je vrienden en familie uit om mee te komen om te kijken!

Deze wedstrijd valt niet onder het KNHS reglement, er worden geen onderdelen van de KNHS verreden, daarom is deze wedstrijd voor iedereen toegankelijk. Zowel mensen met en zonder startpas mogen deelnemen. 

Deelname kost €32,50 voor een startbewijs. Ongeacht aan hoeveel onderdelen je meedoet.