Mia Farnwood

auteur en Farnwood Publishing -  self pub uitgeverij van Mia Farnwood

www.miafarnwood.com

Op de website staat niet alleen een verzameling van alle geplaatste reviews, reacties en aanbevelingen van lezers en boekrecensies,maar ook achtergrondinformatie over het ontstaan van het boek, interviews (waaronder een interview met de hoofdpersoon ‘Shari’ waarin ze terugkijkt op de aangrijpende periode en haar reactie op het uitgekomen boek. De website is echt de moeite van het lezen waard.

Farnwood Publishing is uitgever van de boeken van Mia Farnwood.

Hoefijzers in Japan is als eerste verschenen in januari 2019. Het is een autobiografische roman.

Mia: "Ik heb een boek geschreven dat vooral geliefd is bij paardenliefhebbers. Het is een levensverhaal over mijn dochter en de bijzondere band met een getraumatiseerde merrie. In het verhaal komt een aantal aspecten naar voren, zoals de les van het loslaten, chronisch ziek worden op jonge leeftijd, onvoorwaardelijke liefde, het onderwerp hoog sensitiviteit, maar vooral ook hoe meedogenloos de zakelijke paardenbusiness kan zijn.".

Het boek wordt zeer goed ontvangen, niet alleen bij paardenliefhebbers, maar ook bij mensen die een aangrijpend levensverhaal kunnen waarderen. Jong en oud. De illustraties in het boek zijn bewerkte eigen foto’s die het verhaal nog meer kracht bijzetten en sommige scenes uit het boek nog levendiger maken.

Ik sta graag in contact met mijn lezers en dat ontstaat vanzelf, soms al tijdens het lezen of wanneer het boek uit is ontstaan er mooie contacten. Het lijkt of het boek mij in verbinding brengt met gelijkgestemde mensen die veel herkenning halen uit het boek.

Inmiddels ben ik begonnen aan het tweede deel van Hoefijzers in Japan. Om het af te kunnen schrijven ga ik naar Japan. Waarom dat is, kom je vanzelf achter wanneer je het boek gelezen hebt.

Het boek is verkrijgbaar in Paperback, prijs 18,95 en E-book prijs 8,95 (Bol/Kobo)

Het boek wordt momenteel vertaald in het Engels en zal dit jaar nog uitkomen.

Op Facebook te vinden op:

https://www.facebook.com/mia.farnwood.3

https://www.facebook.com/farnwood/?modal=admin_todo_tour

 

Op Instagram te vinden op:

https://www.instagram.com/miafarnwood/?hl=nl

 

Het boek is verkrijgbaar bij alle boekhandels in NL en Standaard Boekhandel in België

Een gesigneerd en gepersonaliseerd exemplaar bestellen kan ook door een email te sturen naar mia@farnwood.com