JOHORSE.nl mobiele paarden weegschaal

JOHORSE.nl Mobiele Paardenweegschaal is ook aanwezig tijdens de SMR wedstrijddag!
 
Speciaal tarief voor deelnemers van de SMR wedstrijddag! 
Voor het speciale tarief van €5,00 per pony kun je een voucher kopen bij het secretariaat. Deze voucher lever je in bij de weegschaal, waarna je jouw pony kunt laten wegen. Na het wegen krijg je een weegbon waarop het gewicht en de stokmaat van jouw pony staat. Deze bon kun je daarna bijvoorbeeld bij het paspoort bewaren.
 
Waarom is het belangrijk om het gewicht van jouw pony te weten?
Het is belangrijk om het gewicht te weten, omdat dit een rol speelt bij vrijwel alle zaken die op één of andere manier verband houden met de gezondheid van mens en dier. Denk bijvoorbeeld aan medicatie, ontwormen en voeding. Zo hoef je niet meer te schatten, maar weet je precies hoeveel hij nodig heeft!
Heb je vorig jaar ook je pony laten meten? Dan kun je ditmaal zien of zijn gewicht is veranderd en zo ja of dat positief of negatief is. Een soort jaarlijkse check.
 
Maar er is meer! Je kunt er ook prijzen mee winnen!
Uit alle verkochte vouchers trekken we tijdens de prijsuitreiking een winnaar die de JOHORSE.nl sponsor deken wint! En krijgt degene die het meest dichtbij het juist gewicht van zijn of haar pony zit, een lekkere traktatie voor de pony!
 
JOHORSE.nl is aanwezig van 10.00 - 17.00 uur in het strodorp.
Meer weten over JOHORSE.nl? http://johorse.nl/