SMR Wedstrijddag 2020 - Afgelast

Door alle onzekerheden over het organiseren van evenementen na 1 september 2020, hebben wij besloten om de SMR Wedstrijddag niet door te laten gaan. 

Ons organisatie hart breekt hiervan, maar er zit ontzettend veel voorbereiding in een dag zoals deze. Niet alleen veel voorbereiding qua uren van het bestuur, maar natuurlijk ook financiële middelen. Wanneer we de voorbereidingen doorzetten en ons evenement wordt op het laatst toch nog geannuleerd, kan dat financieel het einde betekenen van de SMR. We willen voorkomen dat de coronacrisis ons de kop gaat kosten en om zeker te weten dat we in de toekomst nog steeds mooie evenementen voor jullie kunnen organiseren, gaat deze wedstrijddag niet door.

Dus... Op naar volgend jaar allemaal!

Betaalde startbewijzen retour

Een groot aantal deelnemers heeft zich al ingeschreven en betaald voor het startbewijs. We willen jou graag de volgende opties geven:

  • Het geheel betaalde bedrag van het startbewijs retour op je bankrekening;
  • Het startbewijs omzetten naar een voucher voor de SMR Wedstrijddag 2021;
  • De stichting financieel helpen door een zelf gekozen deel of het gehele bedrag te doneren.

Onze stichting heeft geen winstoogmerk, wij houden de prijzen zo laag mogelijk voor onze evenementen en wat er binnen komt wordt weer geïnvesteerd in de stichting. De stichting heeft wel bepaalde kosten die het gehele jaar doorlopen. Dit bekostigen wij door middel van het organiseren van evenementen, zoals de Wedstrijddag. Door het wegvallen van dit evenement, is dat dit jaar lastiger. Wij hopen daarom dat jullie ons een warm hart toedragen en ons daarbij willen helpen.

 

Let op, indien je meerdere deelnemers in hebt geschreven, dan graag voor elke deelnemer apart een formulier invullen.