Charlotte

Hoihoi,


Mijn naam is Charlotte van der Heide, ik ben geboren op 16 mei 1993.

Sinds 2010 ben ik in het bezit van een, in 2009 geboren, zwarte shetlander ruin genaamd Igor. Nadat hij een aantal jaar gefungeerd had als weidemaatje en grasmaaier, begon hij zich zichtbaar te vervelen. Daarom wilde ik graag meer met hem gaan doen. Maar wat?! Al snel bleek dat vrijheidsdressuur ons beide niet lag, dus ben ik mij gaan verdiepen in het mennen met shetlanders. Hieruit bleek dat shetlanders uitermate geschikt zijn en al snel kwam er een tweewieler en tuig, sindsdien is Igor niet meer voor de kar weg te slaan en ik er niet vanaf.

Het enorme karakter en de veelzijdigheid van de shetlander beviel mij zo goed dat het niet bij één kon blijven. Zodoende ben ik sinds begin 2014 in het bezit van een tweede shetlander, genaamd Kees.

Kees is van 2013 en is loopt sinds de zomer van 2016 voor de kar. Als hij er klaar voor is gaan we werken aan mijn tweespan ambities.

Daarnaast ben ik dit jaar begonnen om Igor klaar te stomen voor de mendurance en zijn we lessen gaan nemen bij de vereniging in de buurt. Wij hopen dit voorjaar ons debuut te maken in de mendurance en ons verder te ontwikkelen in de dressuur en vaardigheid.

 

Hopelijk tot snel bij een van de ritten!

 

Groet, 

Charlotte