Voorstellen

Als je het leuk vindt, kun je jezelf en je pony voorstellen. Dit kan door het formulier hieronder in te vullen en in het bericht jouw voorstel stukje te plaatsen. Mag zo uitgebreid (of niet Knipogen) als je zelf zou willen en je kunt het later altijd aanpassen door een berichtje naar de beheerder te sturen. Jouw voorstel stukje wordt dan geplaatst bij de Deelnemers. Je kunt ook foto's meesturen, max. drie per voorstelstukje.

Dit is een besloten pagina waar je een wachtwoord voor nodig hebt om te kunnen bekijken. Hier ontvang je automatisch het wachtwoord per mail voor zodra jouw stukje is geplaatst.

Via de link 'Deelnemers' rechts onderin, in het donkerblauwe vlakje, kun je direct naar de deelnemers pagina klikken.

Voorbeeld

Marlies & Isabella
Isabella, ook wel Bella in de wandelgangen, is een Mini shetlander, vosje, van 0.86cm
Wij rijden enkelspan, omdat ze enig Shetlander thuis is. Sinds eind 2011 hebben we een sulky gekocht en zijn daar graag mee aan de slag, maar hopelijk in de toekomst een HCA. Isabella staat sinds winter 2011 voor de koets en we zijn recreatief bezig. Maken graag de bossen onveilig, maar moeten het helaas vaak doen met alleen wat asfalt en bermpjes. Bella is inmiddels moeder van een prachtig wild kleur merrie veulen Galina, wie weet over een paar jaar tweespan met de dames. Aangezien Bella een echte recreatie pony is, neem ik haar alleen mee met recreatie ritten en ben ik als groom en organisatie te vinden bij de andere ritten.