SMR Challenge

De zomer is volop aan de gang en met een beetje geluk heb je ook vakantie. Veel tijd voor leuke dingen en hopelijk ook voor het mennen met jouw aanspanning.

Doe mee met de SMR Challenge!

Vind je het leuk om samen met jouw pony mooie gebieden te ontdekken en wil je daar een mooie prijs mee winnen? Doe dan mee met de SMR Challenge. Iedereen die een pony voor de wagen heeft die mee mag rijden met SMR, kan meedoen. Het maakt helemaal niets uit of je 3 of 30 kilometer rijdt. En heb je een grotere pony of paard, wandelend, onder het zadel, aan de lange lijnen of anders? Dan kun je ook meedoen hoor! Daar hebben we een speciale SMR Plus rubriek voor en dan strijd je ook voor een mooie prijs. Maar het is vooral heel erg leuk om te doen.

 

Hoe dan?

 • Zet je GPS app** aan bij vertrek en maak een foto van jouw uitzicht 'tussen de oren van jouw pony door' bij iedere hele kilometer. Dus bij 1km, 2km, 3km, etc. Helemaal door tot jullie laatste kilometer!
 • Maak na de rit een screenshot van jouw route in de GPS app. Liefst met km-aanduiding in het plaatje, maar dit is uiteraard niet verplicht.
 • Maak een mooie digitale collage van jouw route en de bijbehorende foto's. Hoe mag je helemaal zelf weten! Je kunt bijvoorbeeld een app gebruiken om een fotocollage te maken of je knipt en plakt wat moois in een document. Laat jouw creativiteit de vrije loop!
 • Plaats er ook een foto van jouw aanspanning van voren in, zodat we jullie ook van de voorkant kunnen zien. deze foto hoeft niet van dezelfde rit te zijn, mag ook van een andere keer zijn. We willen graag een gezicht bij de aanspanning zien.
 • Plaats deze collage onder de het bericht op de SMR Facebook >>HIER

**Suggesties voor een app die je gratis op jouw telefoon kan downloaden zijn: Endomondo, Polar Beat en Mijn Routes. Uiteraard zijn er nog veel meer apps, dit zijn als voorbeeld de apps die wij zelf ook gebruiken en prettig vinden.

 

Wat kun je winnen

Uit alle inzendingen kiezen wij de drie mooiste collages die aan alle voorwaarden voldoen. 

1e prijs -  Gratis deelname aan de SMR Wedstrijddag

2e prijs - Gratis deelname aan de SMR Indoordag

3e prijs - Verrassingspakket

 

En voor de mooiste collage van de SMR Plus rubriek

1e prijs - Verrassingspakket

 

Voorwaarden 

Als je meedoet moet jouw inzending voldoen aan de volgende voorwaarden

 • De aangespannen pony op de foto is niet groter dan 1.10m voor de SMR challenge. Alle andere combinaties doen mee voor de SMR Plus rubriek.
 • Je hebt de veiligheid hoog in het vaandel bij het rijden van de rit en het maken van de foto's
 • Het eindresultaat wordt uiterlijk 31 augustus 2018 23.59 uur geplaatst onder de daarvoor bestemde Facebook pagina post.
 • Alleen digitale collages komen in aanmerking voor beoordeling.
 • In jouw post schrijf je kort waar je gereden hebt, de naam van je pony('s) en de stokmaat van de pony('s). Als het niet aangespannen was, vermeld dit er dan ook even bij.
 • Je mag zo vaak meedoen als je wil.

 

Inspiratie opdoen, kijk hieronder!

Benieuwd hoe een inzending voor de SMR Challenge eruit kan zien? Hierbij een aantal voorbeelden. Wees zo creatief mogelijk!

 

Heel veel plezier!!