Startlijst

Beste deelnemers,

Hieronder vind je de startlijst. We hebben veel aanvragen gekregen van mensen die 's middags wilden starten, vandaar onze keuze om wat later te beginnen en dus ook wat later te eindigen.
 
Let op, voordat je de Show-off gaat rijden dien je je pony te laten keuren door de dierenarts bij de vetcheck, dit moet aangespannen, zonder beenbescherming. Zorg dat je op tijd ingespannen bent, zodat je rustig naar de dierenarts kan. Hier kan namelijk een rij staan.
 
Na de vetcheck kun je losrijden, zodat je op tijd in de show-off ring kunt verschijnen. Uiteraard geldt het op tijd klaar staan ook voor de andere onderdelen. Als je klaar bent met alles, dus na de hindernissen, moet je weer ingespannen naar de dierenarts voor een tweede en laatste keuring.

En dan nog even een belangrijke opmerking; Indien je te laat bent bij een onderdeel (buiten evt. uitlopen van het programma om) kan er helaas niet op je worden gewacht, Je zult dan moeten wachten tot er een plekje komt waarop je kunt starten. Dit kan wel even duren, dus zorg dat je op tijd bent!