SMR Kleding - Hot Pink

Rij je mee met een Pink Ribbon rit of zoek je nog een mooie roze outfit voor een ander evenement? Je kunt de SMR Hot Pink hoodie of polo aantrekken!

 

Kleur

Standaard komen de hoodie en polo in hot pink, zoals de foto's onderstaand. Wil je graag een andere kleur, dat is zeker mogelijk. Laat het ons weten in het bestelformulier onder 'extra info'.

 

Kosten

De normale prijs van de hoodie is €30 en die van de polo is €25. We bieden de Hot Pink hoodie en polo aan voor de speciale prijs van €22 per stuk. Van de korting kun je zelf een gekozen bedrag doneren aan Pink Ribbon. 

 

Of je betaald de reguliere prijs en dan doneren wij €8 per hoodie en €3 per polo uit jouw naam aan Pink Ribbon!

 

Kindermaat

We hebben in het bestelformulier de volwassen maten staan. Wil je graag een kindermaat bestellen? Dat is zeker mogelijk. Voor de kindermaten gelden dezelfde prijzen. Klik hier voor de kindermaten. 

 

Bestellen

Je kunt jouw bestelling voor een hoodie en polo hier plaatsen voor 13 augustus 18.00 uur. Geef aan hoeveel polo's of hoodies je wilt bestellen en vink de maat aan.

Bijvoorbeeld: Als je twee polo's wilt bestellen maat M en XL, dan plaats je 2 bij aantal en vink je M en XL aan. Wanneer je twee polo's maat L wilt bestellen, plaats je 2 bij aantal en vink je alleen L aan. Hetzelfde principe bij de hoodies. Wil je dit graag toelichten, dan kan dat bij extra info.

 

Maten polo

De polo's zijn standaard dames maten. Deze vallen klein en zijn getailleerd. Je kunt deze het beste 1 maat groter bestellen dan je gewend bent. Wil je een heren maat bestellen? Vermeld dit bij extra info. De hoodies vallen normaal tot iets ruim.

Bestelformulier


SMR Hot Pink hoodie en polo

Maak een Gratis Website met JouwWeb